16 Eylül 2014 Salı

Bir ilişki nasıl biter

Bir ilişkiyi nasıl bok edebilirim üzerine master yapmış biriyim.
İlişkinin içine sıçmak istiyorsanız öncelikle “DEĞER VERİN” Karşındaki insanın götü havaya değiyor. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor sizden ışık hızı ile uzaklaşıyor.
Kıskançlık krizlerine girin mesela. Arkadaş listesinde olan bayanların kim olduğunu didikleyin. Erkek milleti denen ırk asla kabullenemez . Daralır bunalır.
Annesi ile tanışmak istediğinizi söyleyin. Kesin bilgidir.
Bir erkek kendi isteği değilse asla sizi annesi ile tanıştırmaz. Zaten kendiliğinden tanıştırıyorsa evlenin o adamla.
Gün 24 saatse saat başı arayın mesela. Whatsaap ta online görüp size yazmadığı zaman trip atın. Cep telefonunda ekran kilidi varsa ki bu demek oluyorki bi haltlar zaten yiyor.. Çözün o şifreyi.
Bu konuda çok dikkatli biriyimdir. Şifresini bilmediğim bir erkek arkadaşım asla olmadı. Asla anlamamışlardır el hareketleri ile tek bir bakış ile o ekran şifresini bildiğimi. Uyudukları zamansa değmeyin keyfime. Facebook twiitter artık neresi varsa..
Evine gittiğinizde ya bir küpe ya bir toka.. Bırakın bi yere. Sizden sonra gelecek olan kadının görebileceği ama erkeğin asla bulamayacağı bi yere. Siz zaten orayı biliyorsunuzdur.
Adam sizi aramıyorsa siz arayın. Siz arayın ki adam bunalsın. Bi ton yalan söylesin size sizde yiyin o yalanları. Hepten sinir olsun.
Onun için güzel şeyşer düşünün. Planlar yapın. Onu mutlu etmek için hazır olduğunuzu hissettirin o na..
Bakın görün..
Erkek ırkı arkasına bakmadan uzaklaşacaktır sizden.
Bir yerde okudum.
“erkeğe kalp vermişler.. erkek demiş ki “bunun neresini sikicez”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder