14 Ağustos 2014 Perşembe

Beyler ; Bir Bakar mısınız ?

Bir kadının en büyük düşmanı diğer bir kadın dır derim hep.
Erkek arkadaşımızla bir ortama gireceğiz. Ne bileyim bir yemek bir davet bir parti.. 1 hafta öncesinden ne giyeceğimizden tutunda ağdamıza kadar hepsini hazırlarız kafamızda. Dolabımızda bir yığın kıyafet olmasına rağmen giyecek bişey bulamayıp alışverişe veririz kendimizi. O gün gelip çattığında sabahtan kuaföre gidip tüm gün hazırlanırız. Yarım saatte bir arayan erkek arkadaşımıza 5 dk ya çıkıyorum yarım saatte bir neden arıyosun diyede söyleniriz. Adamı ağaç ederiz.
Erkeğimiz bizi gördüğünde waaaowww harika olmuşsun diyecek diye…
Yalana bak yalana !
Konu erkeğe güzel görünmek değil.
Konu ortamdaki diğer kadınlara ezici bir üstünlük sağlamak ! “Bak yanımdaki adam benim bu şahane kadının , ona göre aşık at benimle “ demek ! Karşımızdaki hemcinsimizin aklına “ hatun kapmış cillop gibi çocuğu” dedirtmek. Onu orta yerinden çatlatmak aslında amacımız.
Kızlar eğri oturalım doğru yazalım şimdi. Hepimiz yaparız bunu. Birbirimize iltifat ederiz ama en güzel biz olmak isteriz. Yanımızdaki adamda yazık benim için süslenmiş der kabardıkça kabarır. Dünyadan haberi olmaz.
Ortama girdiğimizde radarları açarız. Şöyle etraftaki diğer “bizim deyimimiz ile şıllık ları” bi süzeriz.
Ne giymiş.
Saçı nasıl ?
O ayakkabı o elbsiye uymuşmu ?
Saçının renginden taktığı küpeye, İçine giydiği iç çamaşırından içki kadehini tutuşuna kadar yer bitiririz. Suratımızda hafiften bir gülümseme ile keser dururuz diğer kadınları. Tabi onlarda bizi.
Gece boyu tanıştığımız tüm bayanlara gereksiz iltifatta yaparız . Halbuki içimizden “kıçıma benziyorsun hayatım “der yüzüne”canım harika görünüyorsun”deriz.
Erkeğimizi kesen bir kadın gördükmü.. ha işte o tehlikeli bir kadındır. Kendine fazlası ile güvenen bir şıllıktır bizim için. Ne yapar ne eder kadının dikkatini üzerimize çekeriz. Ha bunu yaparken erkeği kullanırız . Erkeğimiz bunun farkına varmaz tabi ona kur yaptığımızı sanar ama İşin aslı ona kur yapan kadına uyarıdır bur. “bana bak hatun, baktığın ve son gördüğün adam bu !” uyarısıdır.
Bizler erkeğimizi her türlü korur kollarız.
Şahsen gizli ahtopot kollarım ve radar gibi gözlerim olduğundan kim kime nasıl bakar nasıl kur yapar anlıyorum. Yanımdaki adamın ruhu bile duymadan o hatunu ortamdan tek bir bakışla uzaklaştırabiliyorum. Şimdi beyler; Anladınız mı sizinle bir yere çıkacakken neden o kadar bakımlı ve güzel oluyoruz. ? Ortamdaki yeni tanıştığımız kadınlara kibarlık abidesi gibi davranıyoruz.
Anlayabildiniz mi Sizi 10 dk önce kesen bir kadının neden birden ortalıktan kaybolduğunu ?

1 yorum: