22 Kasım 2014 Cumartesi

Gece Klüplerinde Ayık Kalmak

Cuma akşamı bizim kızlarla Gece çıktık. 6 bayan Taksimde bir gece klubüne gittik.
Eşcinsel arkadaşlarımızın çok fazla takıldığı ama bizim gibi tercihleri normal olan insanlarında uğrak yeri. Eğlence olarak bakarsak on numara bir mekan. Müzik çalışanlar.. biz 6 kız çok fazlasıyla eğlendik.
Gece klüplerinde dikkat edilmesi gereken çok fazla şey var.
Malum, 6 bayansın ve etraf ne yazıkki abaza erkek kaynıyor. Adam yan masadan öyle bir kıskaça alıyor ki seni helaya gitsen arkanda beliriyor. Sen tersledikçe üzerine geliyor. Tek gecelik ilişkiler hep böyle mekanlarda yaşanıyor ne yazıkki. Senden ışık almadıysa hopp başka masaya başka hatuna. yaş tip önemli olmuyor. Kafa bi dünyaysa zaten seninle ilgilenmesinin tek sebebi belden aşağıda bulunan cinsel organın oluyor.
Mide bulandırıcı ve tiksinç.
Böyle adamlardan uzak durmak kendini korumak zor. bir şekilde karşına hep çıkıyorlar. Ve ben ne yazıkki her seferinde elimden bi kaza çıkmasın diye zırhımı giyip masama her yanaşan lavuğu terslemekle geceyi sonlandırıyorum.
Ulan bi rahat bırakın !
Kız kıza eğlenmeye gelmişiz ne salça oluyorsunuz ?
gülüyoruz eğleniyoruzda sizin gibi salaklar yüzünden ağız tadıyla bi içip dağıtamıyoruz. gidin mekandaki mini etekli dünden hazır hatunlar var onları kesin onlara yürüyün.
İşler nasıl yürüyor cluplerde, biliyoruz.
Adam kıza yanaşır. Bir içki ısmarlar. Dans ederler vs vs.. sohbet mohbet derken Gece evine davet eder. Gidersen aynı kafadasındır sorun yok bacım. Ha, eğer kızımız biraz doğruysa niyeti çözer gitmez. adam ısrarcı olur işini yarım bırakmaz . sonraki günlerde kızımızı telefonla sürekli yoklar. Kızın aklına şöyle bişey sokar.. "ya adam benden gerçekten hoşlandı galiba günahınımı aldım acaba ?"
Böyle saf bi düşünceye kapılıyorsan Günahı değilde sonraki günlerde babayı alacağını belirtmek isterim sana.
Gelelim içki içmeye;
Ağzınızla içemiyorsanız belli bir kadehte durun ki ortamdaki diğer arkadaşlarınızı zor durumda bırakmayın.
Sosyal medya olayı ise malum. Alkollüyken bokunu çıkarttıysanız ertesi sabah yazdığınız iletileri silmek zorunda kalır eşe dosta bi açıklama yapmak zorunda kalırsınız.
Sevdiğiniz ama bir türlü yüz bulamadığınız lavuğa mesaj atma olayınız çok yüksek olduğu için alkolün gazına gelip adamı evinde huzursuz etmeyiniz.Düşünsenize adam evinde mutlu mesut takılırken ardı ardına attığınız her mesaj sizden dahada nefret etmesine hatta sizi tanıdığı güne lanet etmesine bile sebep olur !
Mümkünse telefonunuzu az alkol almış aklı başında birine emanet edin. ha tabi arkadaşınızın gazına gelipte hadi yaz bi mesaj diyen o arkadaşınıza uymamaya gayret edin. Mesajınıza ters bi cevap gelme olasılığı yüksek olduğundan ertesi sabah sizi ilk eleştiren o arkadaşınız olacaktır.
Hadi siz alkolü normal boyutta aldınız. Ama Mekandaki adamlar malum.. Hepsinin ortak tek amacı var.
Bu gece hangisini kaldırsam ?
Onlardan kendinizi korumanın en etkili yolu ise..
Mekana gitmeden sarmısak yiyin :)
Eğlenmeyi yapı olarak seven biriyim. Yukarıda yazdıklarım hepimizin başına gelmiştir.
Okuyan erkek arkadaşlara soruyorum ; Ne kadar haksızım ? Hepiniz aynı kafada değilmisiniz ? Siz aynı kafada olduğunuz için bizler yalnızız. Her gördüğünüz kadına aynı mantıkla yürüdüğünüz için ne biz gece klubünde tanıdığımız adama güvenebiliyoruz , ne de siz her kadını aynı sandığınız için bu eleştiri oklarını üzerinizden atabiliyorsunuz.
yok lan abartma diyorsunuz.
Peki madem öyle.. Şu soruma cevap verin..
Gece tanıdığınız bir kadınla birlikte olduktan sonra hanginiz aradınız ?
Yani demek istediğim beyler.. Her eğlenmeye çıkan kadına yürümeyin.
Kızlar sizde azcık uyanık olun.
yoksa bu Nuri alço kılıklılardan ömrü billah kurtulamazsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder